اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانویژه

انارکی‌محمدی: مردم حق دارند نسبت به شرایط اقتصادی معترض باشند/نباید به گروه‌های معاند اجازه سوءاستفاده داد

نماینده رفسنجان و انار در مجلس با تأکید بر اینکه فشار اقتصادی و رکود، نارضایتی مردم را قابل درک کرده است، گفت: جریان‌های معاند در تلاش‌اند اعتراضات اقتصادی را به بی‌ثباتی اجتماعی تبدیل کنند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، احمد انارکی محمدی با اشاره به افزایش نارضایتی‌های عمومی در پی رکود و تورم گفت: مردم حق دارند نسبت به شرایط اقتصادی معترض باشند؛ این اعتراض طبیعی و ناشی از فشار معیشتی است.
اما در کنار این واقعیت، دشمنان و گروه‌های معاند نیز آماده‌اند تا از هر فضای اعتراضی سوءاستفاده کنند و مطالبات اقتصادی مردم را به سمت تنش هدایت کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از سیاست ارز ترجیحی در سال‌های گذشته گفت: ارز چندنرخی فقط رانت و فساد ایجاد کرد و سهم واقعی مردم از آن تقریباً هیچ بود.

انارکی‌محمدی تأکید کرد که اصلاح ساختار اقتصادی باید با شفافیت و همراهی مردم انجام شود تا زمینه سوءاستفاده از بین برود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا