اخبارایران و جهانگزارش

شهدای گمنامی که مسئولان دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان آن‌ها را گمنام‌تر کرده‌اند

شایوردنیوز، چند روزی‌ست که عکسی از قبور شهدای گمنامی که در پردیس دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان به خاک سپرده شده‌اند در فضای مجازی دست به دست می‌چرخد و گمنامی و غریبی این شهداء به تصویر کشیده شده است که بعد از چهار سال تدفین این شهداء در پردیس دانشگاه علوم‌پزشکی هیچ‌گونه زیباسازی و محوطه‌سازی در اطراف قبور انجام نگرفته است و حتی یک درخت گل هم در محوطه اطراف قبور شهداء کاشته نشده است و آن‌ها همچنان گمنام مانده‌اند.

اکنون بیش از چهار سال (روز شهادت حضرت فاطمه س) از زمان تدفین این شهداء می‌گذرد اما نه تنها از ساخت یادمانی در خور و شأن شهدای گمنام در پردیس دانشگاه علوم‌پزشکی خبری نیست بلکه مزار این ۲ شهید گمنام، فرزندان بانو حضرت فاطمه س در غربت وسط پردیس دانشگاه رها شده‌اند. این‌گونه بی‌توجهی اصلا شایسته شهدای گمنام نیست، شهدایی که در این شهر میهمان هستند و بایستی بهتر از این از این میهمانان پذیرایی کرد.

یکی از کاربران فضای مجازی می‌‌نویسد آن بزرگوارانی که تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا مجوز دفن دو شهید گمنام را در پردیس دانشگاه علوم‌پزشکی بگیرند و بعد مراسم باشکوه تدفین برگزار کردند، الان کجا هستند؟ آیا با عکس‌های روز تدفین، برگه‌های ترفیع مسئولیت‌شان را امضاء شده تحویل گرفته‌اند؟

اما….مسئولان دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان در برابر این بی‌توجهی به قبور شهدای گمنام چه پاسخی دارند؟

دکمه بازگشت به بالا