اخباراقتصادیایران و جهانویژهگزارش

امضای تفاهم‌نامه همکاری مابین اتاق بازرگانی کرمان و مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان

تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین اتاق بازرگانی استان کرمان و مرکز نوآوری و شتاب‌دهی شهید ستاری رفسنجان در حوزه سرمایه‌گذاری صنایع پائین‌‌دستی مس امضاء شد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، روح‌الله ابوالهادی مدیر مرکز نوآوری و شتاب‌دهی شهید ستاری رفسنجان در نشست هم‌اندیشی با حضور رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان و فعالان حوزه بازرگانی و گرشگری بیان کرد: کاتد فروشی یک نوع خام فروشی در صنعت مس است و هیچ کس در این سال‌ها به رویداد صنایع پائین دستی مس ورود پیدا نکرده بود، سیاست‌هایی را در این رویداد دنبال می‌کنیم تا الگویی از صنایع پائین دستی مس ترسیم کنیم تا به مرحله تجاری‌سازی برسد.

وی افزود: از بچه‌های ۶_۷ ساله تا اساتید دانشگاه در این مرکز ایده داریم، اما نظام و سیستم فناوری کشور به گونه‌ای تعریف شده است که ایده باید به مرحله تجاری‌سازی برسد و در چرخه بازار قابلیت عرضه داشته باشد.

ابولهادی با اشاره به این‌که با اتاق بازرگانی ارتباط گرفتیم تا از تجارب افرادی که در بازار و اقتصاد فعال هستند، استفاده کنیم، اظهار کرد: ادامه مسیر بدست افراد باتجربه‌ای بمانند اعضای اتاق بازرگانی‌ست تا اگر خلایی در این زمینه وجود دارد، آن فضا با همکاری و کمک اتاق بازرگانی پُر شود.

مدیر مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان با بیان این مثال که صنایع پتروشیمی توانست به صنعت نفت شتاب دهد، گفت: در گام اول دبیرخانه دائمی رویداد صنایع پائین دستی مس در مرکز شهید ستاری راه‌اندازی و ایده‌ها جمع‌آوری شد. رویداد صنایع پائین دستی حدودا ۸ خروجی داشت که بعضی از خروجی‌ها خطرپذیر هستند و ۳ پروژه قابلیت ریسک کمتری دارند و ارزش افزوده خوبی بدنبال خواهند داشت.

ابولهادی افزود: این ایده‌ها به مرکز شتاب‌دهی فرستاده شده‌اند تا ایده‌ها از نظر علمی و فناورانه بررسی شوند و مشاوره‌های داخلی و خارجی هم بگیرند و قطعا در آخر ایده‌های بهتری خواهند بود که این ایده‌ها بومی استان کرمان هستند.

وی با بیان این‌که ایده‌ها به تجربه و دانش نیاز دارند، خاطرنشان کرد: در رویدادهای زیست‌بوم فناوری و نوآوری با انسجام و هم‌افزایی نهادها و دستگاه‌ها می‌توان نتیجه خوبی را کسب کرد اما برخی قوانین مانع سرمایه‌گذاری هستند که امیدواریم برطرف شوند.

مدیر مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان بیان کرد: صنایع خلاق را با نگاه صادراتی دنبال می‌کنیم که مبتنی بر میراث هزار ساله بوده و یک پتانسیل قوی‌ست که می‌توان به درستی به این حوزه پرداخت.

دکمه بازگشت به بالا