اجتماعیاخبارایران و جهانویژه

قرار شبانه نودوهشتم در میدان سردار شهیدسلیمانی رفسنجان «با جان‌و‌دل و با عشق برای کشور و اسلام خون می‌دهیم»

قرار شبانه نودوهشتم در میدان سردار شهیدسلیمانی رفسنجان، قراری شهدایی شد، جشن تولد شهدایی که خردادماه متولد شده‌اند و حاج علی محمدی‌پور سرباز و یار حاج‌قاسم، شهید متولد خردادماه شب گذشته به قرار نودوهشتم آمد.

حاج‌علی شهید عارفی که حواسش به بیت‌المال بود و همسرداری را خوب بلد بود و یار و رفیق همسرش شد تا همسرش سختی‌ها را نبیند، حاج علی از پول بیت‌المال و اضافه کار هم برای آسایش خانواده‌اش استفاده نمی‌کرد، او برای ساخت خانه‌اش به کویر رفت و مقداری چوب گز جمع کرد و آورد و روی دیوارهای هال خانه را با چوب پوشاند و سایه‌بانی درست کرد و رویش آب می‌پاشید تا در تابستان گرم نوق اتاق خنک شود، ذره‌ای بداخلاقی و بدرفتاری نمی‌کرد و…حاج علی در عمل شهیدانه زندگی کرد.

وقتی سردار حاج قاسم سلیمانی به سربازش گفت تو باید فرمانده گردان غواص باشی، حاج علی خم به ابرو نیاورد، و این شد ولایت‌مداری و اطاعت پذیری.

اما عبارت عجیبی که او برای قاتل خود در وصیت نامه‌اش آورد، تعجب همگان را برانگیخته است، مگر می‌شود انسانی این‌گونه عمل کند؟! عبارتی که حاج قاسم در عملیات آزادسازی بوکمال سوریه در جمع مدافعان حرم به آن اشاره کرد و گفت: «ما حتی با دشمن خود مهربان هستیم، ما شاگردان چنین مکتبی هستیم.» و عبارات عجیب حاج علی محمدی‌پور را در وصیت‌نامه‌اش خواند: «ای برادر عرب که به دنبال من می‌گردی تا گلوله‌ات را در سینه‌ام بنشانی و مرا شهید کنی. بدان که تو حالا دنبال من می‌گردی، اما روز قیامت، من به دنبال تو خواهم گشت!

و حاج‌علی در وصیت‌نامه‌اش نوشت: «اگر با ریخته شدن خون ما اسلام حاکم می‌گردد پس ای دژخیمان کافر، با گلوله‌های خود ما را نقش زمین سازید. ادعای مسلمانی ساده است در عمل باید مردانه بود و بدانید شهادت آرزوی ماست و تا زمانیکه خداوند بخواهد و اسلام نیاز به خون داشته باشد خون می دهیم و با دل و جان و با عشق خون می دهیم و شعارمان شعار حسین است: «هیهات منا الذله».»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا