اجتماعیاخبارایران و جهانویژه

قرار شبانه شصت‌‌وچهارم در میدان سردار شهیدسلیمانی رفسنجان «مبارزه با مفسدان اقتصادی و محتکران»

گزارش تصویری از قرار شبانه شصت‌وچهارم

شایوردنیوز، یک‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه، یکی از شعارهایی که در اجتماع مردمی شصت‌‌وچهارم در میدان سردار شهیدسلیمانی رفسنجان گفته شد: «شد رجز بچه‌های جهادی، لعنت بر مفسد اقتصادی»، مطالبه‌ای‌ که این روزها مردم از متولیان دستگاه قضاء و دولتیان می‌خواهند که جلوی گرانفروشی و احتکار گرفته شود و با مفسدان اقتصادی و محتکران برخورد جدی صورت گیرد.

مفسدان اقتصادی که به دنبال تنش و چالش در کشور هستند، همانطور که هزاران تن کالای احتکاری در طول جنگ تحمیلی سوم کشف شده است.

و یا این روزها مردم می‌گویند برخی کالاها را چند برابر قیمت قبل خریداری می‌کنند، در حالی‌که کمبودی در کشور وجود ندارد و عده‌ای از شرایط جنگی در کشور سوءاستفاده کرده و کالاها را یا عرضه نمی‌کنند، یا چند برابر قیمت واقعی‌شان به فروش می‌رسانند.

یکی از مطالبات مردمی در اجتماعات شبانه این است که این روزها دستگاه‌های متولی باید نظارت بیشتری بر بازار و فروشگاه‌ها داشته باشند تا با گرانفروشی و احتکار، فشار اقتصادی مضاعفی بر مردم وارد نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا