اجتماعیاخبارایران و جهانگفتگو

افزایش ورود آب خلیج فارس به رفسنجان

مدیرعامل شرکت آبفا رفسنجان گفت: با پیگیری‌ها و تلاش‌های مستمر انارکی‌‌محمدی نماینده مردم رفسنجان و انار و فرماندار رفسنجان بار دیگر آب خلیج فارس وارد شبکه آبرسانی شهر رفسنجان شد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حسین چرخ انداز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان رفسنجان با اعلام این خبر بیان کرد: این اقدام که نتیجه برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی‌های بین‌دستگاهی و حمایت‌های مستمر مسئولان است، نقطه امیدی برای بهبود وضعیت منابع آبی منطقه به شمار می‌رود.

وی افزود: از ابتدای خردادماه سال جاری، روزانه ۱۵۰ لیتر در ثانیه از آب خلیج فارس به شبکه آبرسانی رفسنجان وارد می‌شود که این میزان می‌تواند نقش مؤثری در تقویت منابع آبی شهر به‌ویژه در ماه‌های گرم و پرمصرف سال داشته باشد.

چرخ انداز گفت: این آب گوارا به رفسنجان، نویدبخش گامی مهم در مسیر توسعه پایدار، ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و تأمین آب مورد نیاز برای شرب بخش‌هاست.

مدیرعامل شرکت آبفا رفسنجان در پایان گفت: در همین راستا، از تمامی شهروندان عزیز تقاضا می‌شود با رعایت الگوی صحیح مصرف، صرفه‌جویی در مصرف آب را همچنان جدی بگیرند تا بتوانیم در کنار هم از این نعمت ارزشمند به بهترین نحو استفاده کنیم و آن را برای نسل‌های آینده نیز حفظ کنیم.

دکمه بازگشت به بالا