اخبارایران و جهانبهداشت و سلامتگفتگو

نوزاد عجول در آمبولانس اورژانس رفسنجان چشم به جهان گشود

به کمک کارشناسان فوریت‌های پزشکی پایگاه رفسنجان، نوزاد عجول دختر در آمبولانس چشم به جهان گشود.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، مجتبی سنجی رئیس مرکز اورژانس رفسنجان با اعلام این خبر گفت: دوشنبه ۱۵ بهمن ماه با توجه به نیاز اورژانسی مادر باردار به اقدامات درمانی، سریعا یک دستگاه آمبولانس از پایگاه اول شهری اورژانس رفسنجان به یکی از میادین داخل شهر رفسنجان اعزام شد.

وی افزود: با توجه به اینکه نیمی از فرایند زایمان در خودرو حامل مادر و در هوای سرد اتفاق افتاده بود، نوزاد با ایست تنفسی در خودرو به دنیا آمد.

رئیس مرکز اورژانس رفسنجان اظهار کرد: خوشبختانه بعد از تولد و با اقدامات تخصصی کارشناسان اورژانس، جریان تنفس برقرار شد و نوزاد دختر به همراه مادر در صحت کامل به مرکز درمانی نیک نفس منتقل شدند.

وی گفت: آقایان رضا فاتحی و یاسر شمسی‌زاده، تکنسین‌های عملیات و خانم‌ها مهدوی، حسن‌زاده و باقری، تکنسین‌های مرکز ارتباط و عملیات اورژانس رفسنجان، در این عملیات حضور داشتند.

دکمه بازگشت به بالا