اجتماعیاخبارایران و جهانسیاسیویژهگزارش

دانشگاه ولیعصر رفسنجان ۲۰ رتبه ارتقاء پیدا کرده است

رئیس دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: در سال‌های اخیر رتبه دانشگاه ولیعصر رفسنجان ۲۰ رتبه ارتقاء پیدا کرده است.

به گزارش شایوردنیوز، حسن رنجبرعسکری بیان کرد: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC هر سال رتبه هر دانشگاه را در بین دانشگاه‌های جهان اسلام و همچنین در بین دانشگاه‌های ایران، در دسته‌های ۱۰ تایی بررسی و اعلام می‌کند.

وی افزود: طبق اعلام این پایگاه، در سال ۹۶ دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان رتبه‌ای بین ۵۱ تا ۶۰ داشته است که هم اکنون دارای رتبه بین ۳۱ تا ۴۰ در بین دانشگاه‌های جامع کشور است که این موفقیت حاصل تلاش همه همکاران و دانشجویان عزیز این دانشگاه است.

گفتنی است، چند روز پیش حجت الاسلام جلالی نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی در بیانه‌ای ادعا کرد: «مسؤولان دانشگاه باید به دنبال جبران ضعف‌های مدیریتی که منجر به کاهش رتبه دانشگاه ولی عصر(عج) شده است، باشند و متاسفانه از جهات مختلف این دانشگاه تنزل پیدا کرده است.»

دکمه بازگشت به بالا