اجتماعیاخبارایران و جهانویژه

قرار شبانه دویست‌ونوزدهم در میدان سردار شهیدسلیمانی رفسنجان «سربازان حوزه سایبری»

گزارش تصویری قرار شبانه دویست‌ونوزدهم

شایوردنیوز، دوشنبه ۱۳ مهرماه از حملات سایبری دشمن علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی ایران حرف به میان آمد و‌ این‌که جوانان این مرزوبوم، دختران و پسران توانا و کارکشته حوزه فضای مجازی توانستند جلوی خیلی از حملات سایبری را بگیرند و مردم در قرار شبانه دویست‌‌ونوزدهم در میدان سردار شهیدسلیمانی رفسنجان به جوانان این مرز و بوم افتخار کرده و از تلاش‌های سربازان فضای مجازی «سربازان امنیت نرم‌افزاری» قدردانی کردند.

جوانانی که ۲۴ ساعته پشت سیستم نشسته و آتش‌بسی در حوزه سایبری وجود ندارد، هرچند سیستم اطلاعاتی کشورمان در حوزه خدمات بانکی، امنیتی و ….در زمان جنگ بیش از گذشته مورد حمله قرار گرفت اما این نقاط ضعف به موقع شناسایی شد و جوانان کشورمان توانستند جلوی خیلی از حملات سایبری را به زیرساخت‌های اطلاعاتی بگیرند و تنها در یک مدت کوتاه بیش از ۵۰۰ حمله سایبری خنثی شد.

از آن طرف در زمان جنگ یک مقام ارشد اسرائیلی مدعی شد که تعداد حملات سایبری ایران علیه اسرائیل از زمان آغاز تهاجم آمریکا_رژیم صهیونیستی علیه ایران به شدت افزایش یافته است و مقامات اسرائیلی اعتراف کردند که در یک ماه تعداد حملات به حدود ۴۸۰۰ مورد افزایش یافته است و‌ صد‌ها حمله سایبری بسیار پیچیده علیه مقامات دولتی، مقامات امنیتی، دانشگاهیان و چهره‌های رسانه‌ای اسرائیل انجام شده است.

و جوانان این کشور در هر عرصه‌ای، سرباز وطن هستند که در مقابل دشمن به پا خواسته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا