اجتماعیاخبارایران و جهانویژه

موکب خاتم‌الانبیاء رفسنجان در صحن عقیله بنی‌هاشم و امام حسن مجتبی به زوار اربعین خدمت‌رسانی می‌کند/ اعزام تیم ۸۰ نفره کادر درمان به کربلای معلی

مدیر موکب خاتم‌الانبیاء رفسنجان گفت: موکب خاتم‌الانبیاء در صحن امام حسن مجتبی ع و صحن عقیله بنی‌هاشم در کربلا به زوار خدمت‌رسانی می‌کند که روزانه با وعده‌های غذایی، شربت، چای و…از زوار اربعین پذیرایی می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، علی میربابایی مدیر موکب خاتم‌الانبیاء رفسنجان امشب در نشست خبری با اشاره به این‌که از سال ۱۳۹۵ پذیرای زوار آقااباعبدالله در کربلا بوده‌ایم، بیان کرد: بیش از ۴ ماه و از ابتدای جنگ، ایستگاه صلواتی موکب خاتم‌الانبیاء در میدان سردار شهیدسلیمانی فعالیت می‌کند و به مدت ده شب هم مراسم عزاداری امام حسین ع در میدان برپا شد که هر شب ۱۳ هزار پرس غذا بین عزاداران توزیع می‌شد که واقعا به تبرکی دادن و سفره انداختن برای اهل بیت اعتقاد داریم و این باعث افتخار است.

وی در ادامه به خدمت‌رسانی زوار اربعین در کربلای معلی اشاره کرد و گفت: فضایی در مسجد امام حسین ع (۷۵۰۰ زیربنا) که بزرگترین مسجد در کربلا است برای اسکان زوار در نظر گرفته شده است که موکب خاتم پخت غذا و اسکان (هزار اسکان سهم موکب خاتم‌الانبیاء) را در این مسجد خواهد داشت، مسجد امکانات خوبی به مانند امکانات سرمایشی دارد و برنامه‌های فرهنگی هم در مسجد اجراء خواهد شد.

مدیر موکب خاتم‌الانبیاء رفسنجان افزود: شروع کار موکب در کربلا، ده صفر خواهد بود و دو روز بعد از اربعین پایان کار موکب است.

میربابایی بیان کرد: ۵ هزار وعده غذایی در هر وعده صبحانه، نهار و شام برای زوار تدارک داده خواهد شد و روزانه ۲۰ تا ۳۰ هزار لیوان چای و شربت بین زوار توزیع خواهد شد.

مدیر موکب خاتم‌الانبیاء رفسنجان به فعالیت‌های موکب در ایام تشییع رهبر شهید اشاره کرد و گفت: موکب سه روز در ایام تشییع رهبر شهید در مشهد فعالیت داشت که در هر وعده ۵ هزار پرس غذا توزیع می‌شد.

میربابایی با بیان این‌که کار سنگین است اما می‌دانیم آقاعبدالله کمک خواهد کرد، اظهار کرد: عظمت کربلا را می‌توان در اربعین دید، عراقی‌ها با غرفه‌های کوچک و با تمام توان از زوار اربعین پذیرایی می‌کنند و در اینجا هم خیرین کمک می‌کنند و گاهی اگر به خیرین برای کمک زنگ نزیم، ناراحت می‌شوند و خودشان پیش‌قدم می‌شوند.

وی با بیان این‌که در کربلا خدمات درمانی و پزشکی به زوار هم ارائه می‌شود، گفت: در کربلا امسال دو درمانگاه در کربلا خواهیم داشت که ۸۰ نفر کادر درمان و ۱۲ پزشک به زوار خدمات پزشکی خواهند داد که با همکاری بسبج جامعه پزشکی و‌ موکب خاتم دو تیم پزشکی در کربلا، در باب قبله حرم حضرت ابوالفضل ع و صحن عقیله بنی هاشم مستقر خواهد شد.

میربابایی با بیان اینکه امسال علی‌رغم تورم و گرانی، بار چشمگیری به کربلا می‌بریم، اظهار کرد: در ایام اربعین دمای هوای کربلا بین ۴۷ تا ۵۰ درجه است، و در ایام تشییع رهبر شهید در کربلا حضور داشتیم که حضور عراقی‌ها باشکوه بود و باید از آن‌ها قدردانی کرد و انگار از زمین آدم می‌جوشید.

هر کسی در مسیر اربعین قدم برمی‌دارد همان لبیک به ندای هل من ناصر ینصرنی است

حجت‌الاسلام سید علی حسینی امام جمعه موقت رفسنجان در ادامه نشست خبری گفت: قصه اربعین همان تبلور آیات قرآن است، شهادت امام حسین(ع) در قلب مؤمنین حرارتی ایجاد کرد که خاموش‌ شدنی نیست.

وی افزود: اربعین جاذبه‌های مغناطیسی را به جهان نشان می‌دهد و شعار حب الحسین یجمعنا را به روشنی نشان می‌دهد و با اتحادی که داریم اربعین را باید جدی گرفت و پررنگ شدن اربعین یعنی پررنگ شدن خون و غیرت شیعه است.

حجت‌الاسلام حسینی با بیان این که دشمن در جنگ نظامی علیه ایران موفق نشد، اظهار کرد: دشمن در بعضی اوقات ما را آزرد و وظیفه داریم اربعین را جدی‌تر بگیریم و این حضور در کشور همان نگاه به انسجام است که با اربعین تقویت می‌شود و باید اربعین را محکم‌تر از هر سال برگزار کنیم و هر کسی در مسیر اربعین قدم برمی‌دارد همان لبیک به ندای هل من ناصر ینصرنی است.

امام جمعه موقت رفسنجان با بیان این‌که کاری که امام حسین ع باید برای زوار انجام دهد به موکب‌داران و رسانه‌ها واگذار کرده است، خاطرنشان کرد: جاذبه مغناطیسی اربعین این است که رگ و جویبار آن به ظهور امام زمان (عج) اتصال پیدا کرده که خون‌خواه واقعی است و خونخواه مکتبی است که آن حرارت باید در قلب‌ها باشد و از آن‌طرف باید تنفر از جبهه کفر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا