اخبارایران و جهان

بازگشت ۲ میلیارد ریال به مالباخته فضای مجازی در رفسنجان

فرمانده انتظامی رفسنجان از بازگشت ۲ میلیارد ریال به حساب فردی مالباخته با تلاش مأمورین پلیس فتا این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، سرهنگ جواد خواجه‌پور در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: به دنبال مراجعه یک شهروند به پلیس فتا که عنوان داشت ۲ میلیارد ریال از حسابش به دلیل نصب نرم‌افزار ساختگی رسالت برداشت شده است، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: پس از ثبت شکایت این فرد، کارشناسان پلیس فتا با اقدامات تخصصی در کوتاه‌ترین زمان حساب‌های مقصد را مسدود و اقدام به بازگشت مبلغ سرقت شده به حساب شاکی کردند.

فرمانده انتظامی رفسنجان با اشاره به اینکه مجرمین با ارسال لینک‌های آلوده و تماس با شهروندان مبنی بر برنده شدن تحت عناوین مختلف اقدام به برداشت وجه از حساب بانکی افراد می‌کنند، گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مواجهه با هر مشکلی در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpollice.gov.ir یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا