گلگهر باز هم شاگردان جباری را شکست داد
شکست مس رفسنجان در یکهشتم نهایی جام حذفی برابر گلگهر سیرجان

مس رفسنجان کمتر از یک هفته دوباره به گلگهر سیرجان باخت تا شاگردان مهدی تارتار جواز راهیابی به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی را کسب کنند.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، از ساعت ۱۶:۱۵ امروز (شنبه) تیمهای مس رفسنجان و گلگهر سیرجان در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای کشور در ورزشگاه شهدای مس رفسنجان به مصاف هم رفتند که در ضربات پنالتی تیم گلگهر سیرجان با نتیجه ۴ بر یک پیروز میدان شد و مسیها از صعود به مرحله بعد جام حذفی بازماندند.
بازی مس رفسنجان و گلگهر سیرجان در ۹۰ دقیقه وقت معمول بازی و دو وقت اضافه ۱۵ دقیقهای گلی در بر نداشت تا اینکه ضربات پنالتی تیم پیروز میدان را مشخص کرد. در ضربات پنالتی تیم گلگهر نمایش بهتری داشت و با درخشش فرزین گروسیان که ضربات پنالتی مهدی شریفی و سامان نریمان جهان را مهار کرد و سیرجانیها با نتیجه ۴ بر یک پیروز میدان شدند.




