اخبارایران و جهانعلمی و آموزشیویژهگزارش

گزارش تصویری|دفتر پنجاه‌وششمین کنفراس ریاضی ایران در دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان بسته شد

اختتامیه پنجاه‌وششمین کنفراس ریاضی ایران در دانشگاه ولی‌عصر رفسنجان برگزار شد و دورهمی ریاضی‌دانان کشور با برگزاری کارگاه‌های تخصصی و سخنرانی‌های علمی به کار خود پایان داد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، آیین اختتامیه پنجاه و ششمین کنفرانس ریاضی ایران عصر امروز پنجشنبه ۱۳ شهریورماه با حضور چهره‌های ماندگار، اساتید برجسته، فرهیختگان و پژوهشگران حوزه ریاضی کشور در تالار خیام دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان برگزار شد.

مهدی رجبعلی‌پور استاد پیشکسوت و چهره ماندگار ریاضیات ایران در آئین اختتامیه کنفرانس ریاضی با روایتی از اولین کنفرانس ریاضی کشور در سال ۱۳۴۵، حضار را به گذشته پرفراز و نشیب این رویداد برد.

وی که در خرداد ۱۳۴۵ موفق به اخذ مدرک لیسانس خود از دانشگاه تهران شده است، از تلاش‌های پیشگامانه پروفسور منوچهر وصال در پایه‌گذاری کنفرانس در دانشگاه شیراز و انتقال این ایده از دانشگاه تهران سخن گفت.

رجبعلی پور در ادامه سخنانش بیان کرد: در آن دوران، دانشگاه تهران فاقد فعالیت‌های علمی و کنفرانس‌های ریاضی بود، در حالی که وضعیت در دانشگاه شیراز کاملاً متفاوت بود.

وی همچنین به نقش مهم پروفسور رشیدی در جذب جوانان به رشته ریاضیات و تأکید او بر لزوم ایجاد انجمن و کنفرانس ریاضی اشاره کرد و از همت و پشتکار مثال‌زدنی منوچهر وصال برای عملی ساختن این ایده و برگزاری اولین کنفرانس تقدیر کرد.

به گزارش شایوردنیوز، دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان برای دومین بار در شهریورماه ۱۴۰۴ میزبان کنفرانس ریاضی کشور بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا