اجتماعیاخبارایران و جهانسیاسی

امام جمعه رفسنجان: خیلی از اتباع در رفسنجان کارت معتبر ندارند که تهدید است/بعضی دنبال تخریب دستگاه‌های اجرایی و دیپلماسی هستند

امام جمعه رفسنجان گفت: در رفسنجان بیش از ۱۰۰ هزار اتباع وجود دارد که خیلی‌ها کارت معتبر ندارند خیلی از این‌ها تهدیدند. همان‌طور که در نوق یک نفر از همین افراد بی‌هویت در عصر تاسوعا ۱۰ نفر را به قتل رساند که ضرورت دارد ساماندهی اتباع صورت گیرد و احراز هویت شوند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حجت‌الاسلام اصغر عسکری در خطبه‌های نماز جمعه امروز با بیان این‌که سازماندهی اتباع یک امر ضروری و قانونی است، اظهار کرد: همواره مردم مراجعه می‌کردند و درخواست ساماندهی اتباع را داشتند اما باید همراه با حفظ کرامت انسانی آنان انجام شود. کسانی که به طور قانونی در کشور حضور دارند می‌توانند بمانند و ادامه کار بدهند، اما افراد غیرقانونی باید از کشور خارج و طرد شوند و در صورت تمایل از مسیر قانونی بازگردند.

وی افزود: ما ایرانی‌ها اگر مشهد هم برویم از ما کارت شناسایی و ملی برای اقامت در هتل می‌خواهند.

امام جمعه رفسنجان در بخشی از خطبه‌های نماز جمعه بیان کرد: دشمنان امروز به عناوین مختلف دنبال یک‌سری شبهه‌ها و تردیدها هستند. دولت و مردم در سایه رهبری نظام اتحاد خود را حفظ کنند. الان وقت بعضی مسائل اختلافی نیست این‌ها آب به آسیاب دشمن ریختن است.

حجت‌الاسلام عسکری خاطرنشان کرد: بعضی دنبال تخریب دستگاه‌های اجرایی و دیپلماسی هستند، بدانند الان زمان طرح این مسائل نیست و باید صف محکم و واحدی مقابل دشمنان باشیم.

امام جمعه رفسنجان با گرامیداشت سالروز عفاف و حجاب در بیست‌ و یکم تیرماه بیان کرد: از زمان توطئه کشف حجاب ۹۰ سال می‌گذرد و دشمن همواره دنبال توطئه‌ها علیه بنیان خانواده با ترویج بدحجابی، بی‌حجابی و بی‌بندوباری است. امروز بنیان خانواه در کشورهای غربی به‌شدت متزلزل شده است‌.

وی بیان کرد: کدام آدم باشرف و باوجدانی به خودش اجازه می‌دهد که همسرش در معرض چشم‌های آلوده قرار گیرد، بنابراین مساله صیانت و حفاظت از زنان کار باارزشی است.

امام جمعه رفسنجان با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) گفت: حفاظت زن از شخصیت خود با رعایت حجاب و عفاف حال او را خوش‌تر و زیبایی او را پایدارتر می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا