اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانشهری و رفاهیگزارش

اشتغالی مطلوب است که پایدار باشد

آکادمی کارآفرینی و توسعه کسب و کار با هدف آموزش و پروش جوانان مستعد در زمینه های مختلف در رفسنجان آغاز به کار کرد.

به گزارش شایوردنیوز، مدیر کل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان‌ کرمان در همایش افتتاح «آغاز به کار آکادمی کارآفرینی و توسعه کسب و کار» در تالار خیام دانشگاه ولیعصر (عج) اظهار کرد: دوره آکادمی کارآفرینی بسیار مفید است، دوره های کارآفرینی و رویدادها در استان بسیار شرکت کردم‌ اما این‌ دوره بی نظیر است‌ که می تواند به شما کمک کند که به وسیله آن برای چندین‌ نفر دیگر شغل و کار ایجاد کنید، و باید قدر فرصت‌ را دانست.

رضا اسماعیل بیان کرد: انجمن کارآفرینان رفسنجان ۵ سال به دنبال ایجاد و راه اندازی این ایده و آکادمی کارآفرینی و توسع کسب و کار بود.

با شغل پایدار، لغزش‌های فرهنگی کمتر خواهد بود

امام جمعه رفسنجان هم در این آئین اظهار کرد: کارآفرینی و ایجاد اشتغال یک موهبت الهی است و ارزش متعالی آن در آموزه های دینی هم آمده است.

حجت الاسلام اصغر عسکری بیان کرد: کارآفرینی دارای برکات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی است، در جامعه ای که در آن شغل پایدار وجود داشته باشد لغزش های فرهنگی کمتر است.

فرماندار رفسنجان آکادمی کارآفرینی و کسب و کار را گام مؤثری در جهت ایجاد اشتغال پایدار بر شمرد و افزود: برخی از آمارها که در خصوص اشتغال بیان می‌شود معمولا مربوط به اشتغال پایدار نیستند.

فصیحی هرندی ادامه داد: اشتغالی مطلوب است که پایدار باشد و فرد بتواند اقتصاد خانواده را تأمین کند و برای ایجاد اشتغال پایدار هم ایجاد بنگاه‌ها و کارخانه‌های با توانمندی بالا مورد نیاز است که بتوانند محصولاتی با دوام تولید و روانه بازار کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این هدف نیازمند کارآفرینانی هستیم که نیازها و پتانسیل ها را شناسایی کنند و با تکیه بر علم و دانش، بر اساس آن ها فضای کسب و کار فراهم شود.

در بحران‌ها همراه شما هستیم

مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه هم در این‌ آئین‌ اظهار کرد: در قالب مسئولیت های اجتماعی حمایت از فعالیت های فرهنگی هنری را پیگیری کردیم و از ابتدای دهه ۸۰ این فعالیت ها آغاز و ابتدای دهه ۹۰ شعار «مس حامی فرهنگ» را اجرا کردی و در امور دیگر هم از اجرای مسئولیت های اجتماعی غافل نبودیم و سرلوحه امور قرار دادیم.

روح الله ابوالهادی بیان کرد: در بحران کرونا هم موفق بودیم‌ و شعار «در بحران ها همراه شماییم» را مطرح کردیم‌ و در این زمنیه هم کمک های شایسته ای اعم از اعطای بسته های معیشتی، کمک به کادر درمان و … را انجام داده و در این آزمون هم امیدوارم موفق عمل کرده باشیم.

وی با اشاره به اینکه بحث مسئولیت های اجتماعی در دنیا مطرح است، ادامه داد: مفهوم شکرگزاری به واسطه موقعیتی که در جامعه داریم، بسیار مهم و ارزنده است.

ابوالهادی خاطرنشان کرد: ورود به قضیه آکادمی و حمایت از ایده های آن ها که قرار است به پروژه تبدیل شود نوعی شکرگزاری است.

حمیدرضا ایرانمنش رئیس هیئت مدیره انجمن کارآفرینی شهرستان رفسنجان هم گفت: این آکادمی برای هنرجویان ۳۰۰ ساعت تدریس تئوری و ۲۷۰ ساعت فعالیت عملی را خواهد داشت که به مدت ۹ ماه مسایل مربوط به چگونگی ایده پردازی، اجرای ایده و کارآفرینی و ایجاد شغل را بیان می کند.

خبرنگار: مریم رضایی

دکمه بازگشت به بالا