اجتماعیاخبارایران و جهان

انارکی‌محمدی: ۷۰ روستای رفسنجان و انار از تنش آبی عبور کردند

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی از پایان دوران آبرسانی سیار به روستاهای منطقه خبر داد و گفت: با تکمیل پروژه‌های کلان لوله‌گذاری تمامی روستاها اکنون به شبکه آب پایدار متصل هستند و گام نهایی برای رفع معضل شوری آب با اتصال به خط انتقال آب خلیج فارس در دستور کار قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، احمد انارکی‌محمدی در دیدار با امام جمعه رفسنجان با تشریح وضعیت بحرانی گذشته بیان کرد: در مقطعی با ۷۰ روستای بدون آب مواجه بودیم که تنها از طریق تانکرهای سیار آبرسانی می‌شدند؛ اما اکنون با اجرای عملیات گسترده لوله‌گذاری دیگر روستای بدون آبی در حوزه انتخابیه وجود ندارد.

انارکی‌محمدی در ادامه به چشم‌انداز آینده اشاره کرد و افزود: تلاش ما برای پایداری وضعیت آب ادامه دارد و در فاز بعدی، معضل شوری آب با اتصال به تصفیه‌خانه‌ها و نهایتاً پیوند به خط انتقال آب دریا حل خواهد شد که می‌توان برای همیشه دغدغه مردم را در این زمینه برطرف کند.

او تأکید کرد: تکمیل این زیرساخت‌ها، نقطه عطفی در توسعه متوازن روستایی منطقه خواهد بود.

محمدی انارکی به تشریح فعالیت‌های اخیر خود در رفسنجان پرداخت و گفت: از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهم کرد، در ایام اخیر و با وجود شرایط جنگی، پیگیری های لازم انجام شد و اجازه ندادیم شرایط ویژه کشور مانع از پیشرفت مطالبات مردم گردد.

به گزارش شایوردنیوز، در این دیدار امام جمعه رفسنجان نیز با قدردانی از حضور و گزارش نماینده مردم رفسنجان و انار بر ضرورت استمرار وحدت و مسائل شهری بخصوص موضوعات فرهنگی، اجتماعی شهرستان و پیگیری‌های آن در مجلس تاکید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا