اخبارایران و جهانبهداشت و سلامت

پدر فداکار رفسنجانی به یک بیمار زندگی بخشید

غلامعباس شریف آبادی عزیزی پدر ۶۸ ساله ساکن کشکوئیه رفسنجان با اهدای یک عضو حیات بخش بدن خود به بیمار نیازمند پیوند عضو زندگی دوباره ببخشد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، کارشناس هماهنگ کننده پیوند اعضای دانشگاه علوم‌پزشکی رفسنجان‌ در خصوص جزئیات این خبر گفت: این جانبخش در سوم خرداد ماه سال جاری به مرکز آموزشی و درمانی حضرت علی بن ابیطالب (ع) منتقل و در بخش آی سی یو این مرکز بستری شد.

زهرا عظیمی ضمن اشاره به اینکه خانواده جانبخش با این اقدام انسان‌دوستانه، نخستین عمل اهدای عضو را در سال ۱۴۰۵ در رفسنجان به نام خود ثبت کردند، افزود: بامداد امروز، هشتم خردادماه، کبد غلامعباس شریف آبادی عزیزی به بیمار نیازمند پیوند عضو اهدا و امید به زندگی را در دل خانواده‌ای دیگر زنده کرد. این اقدام خداپسندانه، نه تنها نام این پدر مهربان را در تاریخ رفسنجان جاودانه ساخت، بلکه جلوه‌ای درخشان از سخاوت و انسانیت را به نمایش گذاشت.

کارشناس هماهنگ کننده پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی ضمن تسلیت به خانواده شریف آبادی، از ایثار و فداکاری آنان قدر دانی کرد و گفت: اهدای عضو، فریاد سکوت بیماران نیازمند را شنیدن و مرهمی بر زخم‌هایشان نهادن است. اهداکنندگان، فرشتگانی هستند که با بخشش، طراوت زندگی را به دیگران هدیه می‌کنند.

وی در پایان از همکاری تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی و تمام افرادی که در فرایند مقدس اهدای عضو همکاری داشتند قدردانی کرد.

گفتنی است؛ علاقمندان به اهدای عضو می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی ehdacenter.ir و یا با ارسال عدد۸۳۴ را به شماره پیامکی۳۴۳۲ نسبت به ثبت‌نام و دریافت کارت اهدای عضو اقدام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا