اخباراقتصادیایران و جهانویژهکشاورزی و پسته

انارکی‌محمدی: مسئولان تسهیلاتی برای کشاورزان در نظر بگیرند

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: خرما ۴۰ درصد مصرف داخلی دارد اما پسته ۹۵ درصد صادراتی است، تحریم‌ها و نوسانات بر روی بازار پسته تأثیر می‌گذارد و از مسئولان درخواست می‌کنیم تسهیلات و وام‌هایی برای کشاورزان در نظر بگیرند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، احمد انارکی‌محمدی در مراسم اختتامیه جشن ملی پسته رفسنجان بیان‌کرد: جشن پسته هویت ماست و سختی آن را مردم کشیده‌اند و مردم رفسنجان زحمت‌کش و سخت‌کوش هستند و از مردم به‌علت همراهی در جشن پسته تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به این‌که میهمان‌شهر رفسنجان یکی از ۱۴ میهمان‌شهر کشور است، اظهار کرد:انتظار می‌رود که اتباع در این منطقه ساماندهی و شناسایی شوند و از خدمات آن‌ها استفاده کرده و البته اگر تخلفاتی صورت می‌گیرد هم اتباع شناسایی شوند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: این منطقه از سال ۵۳ منطقه ممنوعه برداشت آب بوده، ۱۴۰۰ حلقه چاه در منطقه است که یک‌صدهزار باغات پسته کشت شده است که مجبوریم این باغات را نگه داریم که باید فکری برای وضعیت آب برداریم.

انارکی‌محمدی گفت: اگر مردم نباشند، این باغات ارزش ندارند. مردم ما مردم خوبی هستند اما همه مشکلات دارند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس به پیگیری مشکلات واحدهای صنعتی اشاره کرد و گفت: یک واحد مرغداری در رفسنجان برای یک روز غذای طیور داشت، امروز رئیس کمیسیون کشاورزی با وزیر تماس گرفت و دستور داده شد که برای استان کرمان ۳ هزار تن غذای طیور فراهم شد.

وی افزود: مشکلاتی در کارت‌های بازرگانی داریم، بحث قیمت‌گذاری پسته هم است که تقاضا داریم که مسئولان مربوطه موانع را برطرف کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا