اخبارایران و جهانبهداشت و سلامتگفتگو

اهدای اعضای بدن پدر ۵۳ ساله اناری به سه بیمار

اهدای اعضای پدر ۵۳ ساله اناری به سه بیمار نیازمند پیوند عضو زندگی دوباره بخشید.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، کارشناس هماهنگ کننده واحد فراهم‌آوری پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اعلام این خبر گفت: زنده‌یاد «عباس مهدی نژاد»، پدر ۵۳ ساله اهل شهرستان انار، ۲۸ تیر ماه بر اثر سقوط از ارتفاع دچار مرگ مغزی شد. متأسفانه تلاش‌های پزشکان و کادر درمانی برای نجات او مؤثر واقع نشد و مرگ مغزی او تأیید شد.

زهرا عظیمی ضمن اشاره به اینکه فرایند مقدس اهدا عضو در ششم مرداد ماه انجام شد، افزود: اعضای بدن این جانبخش، از جمله کبد و کلیه‌ها، پس از تأیید نهایی تیم پزشکی و با رضایت خانواده مهربان و ایثارگرش، به سه بیمار نیازمند پیوند اعضا زندگی دوباره بخشید.

عظیمی در پایان ضمن تقدیر از اقدام خداپسندانه و ایثار وصف ناشدنی خانواده آن محرم و خانواده های ایثارگر اهدای عضو که با سخاوت و بزرگی خود، زندگی را به بیماران نیارمند عضو پیوند عضو اهدا می‌کنند، گفت: جانبخش «عباس مهدی نژاد» سومین عمل اهدا عضو در سال جاری در رفسنجان به نام خود ثبت کردند.

دکمه بازگشت به بالا