بیمارستان فوق تخصصی تسکین رفسنجان ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد/درمان سلولی و مولکولی از اهداف اصلی بیمارستان است

نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: روند احداث بیمارستان فوق تخصصی تسکین ۴۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این بیمارستان علاوه بر بخشهایی که در همه بیمارستانهای عمومی است، هدف اصلی آن درمان بر اساس درمانهای سلولی، ژن و مولکولی است.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، احمد انارکی محمدی در نشستی که پیرامون آخرین وضعیت احداث بیمارستان تسکین رفسنجان تشکیل شد، بیان کرد: نیاز است که تختهای بیمارستانی و خدمات درمانیمان ارتقاء پیدا کند که در رفسنجان بیمارستانهای علیبنابیطالب (ع)، نیک نفس و مرادی خیرساز هستند و در شهرستانهای رفسنجان و انار نیاز داریم که بیمارستانهای با ردیف بودجهای دولت احداث شوند.
وی ادامه داد: خوشبختانه در این راستا بیمارستان دولتی در شهرستان انار ساخته شد، ما در رفسنجان هم بیمارستان خصوصی تسکین را با امکانات به روز دنیا در حال احداث داریم.
انارکی محمدی با اشاره به اینکه بیمارستان خصوصی در رفسنجان نداشتیم، تصریح کرد: امروز الحمدالله با کمک خیرین بیمارستان تسکین در حال احداث است که از خانواده بزرگ نظری و دیگر خیرین که ساخت این بیمارستان خصوصی را شروع کردند، تقدیر و تشکر میکنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: این بیمارستان چندین فاز دارد، یک فاز بیمارستان شامل همه بخشهای بیمارستانی و درمانی میشود و در فازهای بعدی بحث شخص محور است که تولید بافت سلولی، بحث ژنتیک و دیگر مسائل خواهد بود که یکی از بیمارستانهای پیشرفته است که در منطقه نداشتیم.
انارکی محمدی افزود: همچنین افزایش تعداد تختها را در دستور کار داریم که در این بحث مشکلاتی وجود دارد بلکه تمامی کشور مشکلاتی دارد و امیدواریم این مشکل حل شود.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حوزه انتخابیه رفسنجان و انار بالای ۴۰۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دارد و از طرفی جاده بینالمللی (انار_ رفسنجان) هم حداقل روزی ۲۴ هزار تردد و ترافیک جادهای در این حوزه داریم که نیاز بیشتری به تختهای بیمارستانی است.
به گزارش شایوردنیوز، بیمارستان تسکین رفسنجان در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار در چند فاز تعریف شده است که فاز اول پروژه ساختمان اصلی است و ساختمانی به مساحت ۳۸ هزار متر مربع که ۴۱ درصد تاکنون پیشرفت فیزیکی دارد. تاکنون بیش از ۹۵ هزار نفر نیروی انسانی در پروژه مشغول به کار بودهاند و امید میرود تا پایان سال ۱۴۰۶ پروژه به بهرهبرداری برسد.