اجتماعیاخبارگزارش

گلباران مزار شهدای رفسنجان به مناسبت هفته شهید

مزار شهدای رفسنجان‌ امروز پنجشنبه ۱۶ اسفندماه به مناسبت آغاز هفته شهید با حضور مسئولان و خانواده‌های شهداء گلباران و عطرافشانی شد.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، مصطفی دهقان رجبی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان در این آئین ۲۲ اسفند ماه سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام را تبریک گفت و افزود: این هفته برنامه های متنوعی در شهرستان اجرا خواهیم کرد و در نخستین روز از هفته شهید گلباران قبور شهدا و رونمایی از سنگ مزار شهید مفقودالاثر حسین علیزاده رنجبر توسط مادر شهید انجام شد.

وی در ارتباط با جایگاه شهید گفت: جایگاه شهیدی که خدا م‌یفرماید خودم در خانه شهید، بعد از شهید جانشین او هستم قطعاً این جمله و این فرمایش الهی نشان از جایگاه شهید است که کسی بعد از شهید لیاقت جانشینی او را غیر از خدا ندارد.

دهقان رجبی ادامه داد: شهدا کسانی هستند که به حیات خلوت خدا راه پیدا می‌کنند و این نشان از این جایگاه بالاست.

وی تصریح کرد: ادای احترام و ادب کردن محضر شهدا قطعا همین مسیر رشد را برای انسان خواهد داشت لذا قدر شهدا را بدانیم و از حضور ارزشمندشان در شهرستان بهره مند شویم.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا