رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: دانشگاه ده ماه است که تأئیدیه مجوز کلینیک چشم پزشکی مرحوم شفیعپور را صادر کرده است و هلال احمر متولی است و باید مدارک را به وزارت بهداشت ارائه دهد و مجوز را پیگیری کند تا وزارتخانه مجوز نهایی احداث کلینیک را صادر کند.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، وحید محمدی شاهرخی در نشست صمیمی با خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که گفته میشود دانشگاه مجوز کلینیک چشمپزشکی مرحوم شفیعی پور را صادر نکرده است، اظهار کرد: سال ۱۳۹۵ هلال احمر تفاهمنامهای پنج ساله با رئیس وقت دانشگاه منعقد کرد که ساختمان اورژانس بیمارستان مرادی فرسوده است و باید تخریب شود و بعد هلال احمر کلینیک چشمپزشکی را احداث کند. فقط یک بند از آن تفاهمنامه که تخریب ساختمان بود، انجام شده است و بندهای بعدی مجوز، ساخت، تجهیز و… اجراء نشده است.
وی افزود: به خاطر این کمکاری و تخریب آزمایشگاه، اورژانس و… رتبهبندی بیمارستان مرادی به درجه دو کاهش یافت و اعتبارات آن کم شد. هلال احمر متولی است و گفته شد که مجوز کلینیک باید به نام مرحوم شفیعیپور صادر شود و هلال احمر باید بدنبال مجوز برود تا احداث کلینیک آغاز شود، دانشگاه ماههاست که مجوز را صادر کرده است.
محمدی شاهرخی در خصوص بدهی کارکنان و معوقات پرستاران گفت: مدیریت قبلی را نمیخواهم زیر سؤال ببریم. مینویسم و امضا میکنم که وضعیت بدهی کارکنان بیمارستان از همه دانشگاهها کمتر است. وقتی دانشگاه علومپزشکی را تحویل گرفتم، ۹ ماه به کارکنان بدهی داشتیم. حقوق جزء اعتبارات و بدهی دانشگاه محسوب نمیشود و خزانه میپردازد که پرداخت نشد و اضافهکاریها را از درآمدها دادیم که عقب افتادیم.
بعضی کلیپها عمدا منتشر میشود
محمدی شاهرخی به یک کلیپ در فضای مجازی که فردی بیمارستان رفسنجان را با بیمارستانهای یزد مقایسه میکند واکنش نشان داد و گفت: کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که سرنگ در بدن فرد است، همراه بیمار میگوید به پزشکان رفسنجان مراجعه کردیم و گفتند سرنگ خودش بیرون میآید اما به بیمارستانی در شهر دیگر رفتیم، بیمارمان بستری شد و چلوکباب هم به ما دادند و سرنگ را درآوردند. چنین چیزی بسیار خندهدار است. من به عنوان رئیس دانشگاه و با تعصب ناسیونالیستی برای شهر ابراز ناراحتی میکنم. گذاشتن این کلیپها در فضای مجازی مطلوب نیست و بنده حس میکنم شاید به صورت عمدی این کلیپها را منتشر میکنند که دیدگاه مردم را نسبت به بیمارستان و دانشگاه کدر کنند و ضریب اشغال تخت شهرهای دیگر بالا برود و برای آنها درآمدزایی شود. کیفیت و کمیت خدمات در بیمارستانهای رفسنجان در کنار کاستیها خوب است و شاخصها برابر معدل و گاهی بالاتر از میانگین کشوری است.
وی افزود: در سالی که گذشت بالای ۵۰۰ هزار نفر به بیمارستان و مراکز درمانی رفسنجان مراجعه کردهاند که از جمعیت رفسنجان و اناربیشتر است و این نشان از حجم سنگین کار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه با بیان اینکه برای اولینبار سومین سال متوالیست که مرگومیر مادران باردار صفر است، گفت: این دستاورد مهم حاصل زحمات و پیگیریهای بهداشت و درمان است، همچنین میزان مرگومیر نوزادان نیز کاهش پیدا کرده است.
محمدی شاهرخی افزود: در خطرسنجی بیماران قلبی و عروقی از ۱۵ درصد به حدود ۴۰ درصد رسیدیم.
بخش ۳۵ تختخوابی زنان با ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی
وی به ساختوسازها در بیمارستان علیبن ابیطالب و اورژانس و بخش زنان و زایمان اشاره و بیان کرد: برای اینکه فاصله زایشگاه نیکنفس با بیمارستان علیبنابیطالب کم شود، اورژانس قدیمی بیمارستان به اورژانس زنان تبدیل و در حال بهسازی است و سه برابر اوژانس نیک نفس ظرفیت پذیرش بیمار را دارد و بخش ۳۵ تختخوابی زنان و زایمان بیمارستان هم ۹۷ درصد پیشرفت دارد.
راهاندازی آسانسور ۴ میلیارد تومانی منتظر کمکهای مس
محمدی شاهرخی با درخواست از مجتمع مس که در بحث مسئولیتهای اجتماعی یاریگر دانشگاه علوم پزشکی باشد، گفت: ۴میلیارد تومان هزینه آسانسور بخش زنان میشود که مس قبلا قول اعتبارات آسانسور را داده بود که شاید به علت تغییرات مدیریتی در بدنه شرکت مس هنوز راهاندازی آسانسور عملیاتی نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با بیان اینکه دانشگاه باید به سمت نسل سوم و چهارم پیش برود و نوآوری در حوزه پزشکی رخ دهد، اظهار کرد: شش ماهه که مرکز نوآری دانشگاه راهاندازی شده است که به طور مثال سه محصول بومیسازی شده است. این مرکز میتواند رابطه دانشگاه و صنعت و استارتاپها را نزدیک و بیشتر کرده و از مهاجرت نخبگان هم جلوگیری کند.
وی با اشاره به زمان رسیدن اورژانس بر سروبالین بیماران گفت: در کلان شهرها این زمان ۱۵ دقیقه و یک ثانیه و در جادهها ۱۳ دقیقه و ۸ ثانیه است اما در شهرستان رفسنجان این زمان ۹ دقیقه در شهر و در جادهها ۱۱ دقیقه است.
به گزارش شایوردنیوز، بیش از نشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با خبرنگاران، خبرنگاران از پروژههای در حال ساخت بیمارستان علیبن ابیطالب، معاونت غذا و دارو، مرکز نوآوری سلامت و مرکز اورژانس رفسنجان بازدید کردند.