اجتماعیاقتصادیایران و جهانشهری و رفاهیویژهگزارشگفتگو

دست دلالان و زمین‌فروشان پنهان را در شهرداری رفسنجان کوتاه می‌کنیم/ در این دوره به محله‌‌‌ها بیش از مرکز شهر توجه می‌شود

شهردار رفسنجان گفت: سامانه شفافیت را راه اندازی کرده و مصمم هستیم مبارزه با فساد را به‌ صورت جدی دنبال کنیم و دست دلالان را در بخش فروش زمین کوتاه کنیم و تمامی املاک و تفکیکی‌ها و پولی که از مردم گرفته می‌شود، وارد سامانه شده و در اختیار مردم قرار می گیرد.

به گزارش شایوردنیوز، حسین کهنوجی امروز صبح در نشست خبری به فعالیت های دو ماهه اش در شهرداری رفسنجان پرداخت و در خصوص فروش زمین و شهر فروشی بیان کرد: زمین فروشی پنهان برخلاف قانون است و سازمان بازرسی در این خصوص حساس شده و ماده ۱۰۱ شهرداری‌ها در این خصوص شفاف نوشته شده است، که در دوره قبل ۱۳ هزار و ۳۰۰ قصب زمین به فروش رفته که واحد املاک شهرداری قیمت‌گذاری می‌کرد ،در حالی که این روند فسادزا است و زمین‌ها باید از طریق سامانه به مزایده گذاشته شود.

باید پاسخگوی اشتباهات دوره قبل باشم

شهردار رفسنجان عنوان کرد: در دوره قبل تغییر کاربری زمین ها بدون در نظر گرفتن کمیسیون ماده ۵ انجام گرفته و بنده باید پاسخگوی اشتباهات دوره قبل باشم، پول گرفته اند، پروانه را صادر کرده اند بدون این‌که کمیسیون ماده ۵ در نظر گرفته شود و این کار، دکان و دستگاهی برای عده ای فراهم می کند و مردم شهرداری را می شناسند.

کهنوجی با بیان‌ اینکه شهرداری رفسنجان بر معماری و شهرسازی با هویت اسلامی تأکید دارد تا مردم به آرامش برسند، خاطرنشان کرد: باید سرانه محله ها را تقویت و افزایش دهیم، در محله ها، سرانه پارک، اماکن ورزشی، مراکز درمانی و آموزشی، پیاده روسازی و… را افزایش خواهیم داد تا آرامش به مردم برگردد. در دنیا از آپارتمان‌سازی فرار می کنند و در رفسنجان عده ای به دنبال آپارتمان سازی هستند، و در طرح تفصیلی برنامه ریزی شده که ساخت خانه بیش از دو طبقه ممنوع شود و به محله ها بیشتر از مرکز شهر توجه خواهد شد.

سامانه شفافیت راه‌اندازی می شود

شهردار رفسنجان به ساختار نظامند و الکترونیکی شهرداری رفسنجان هم اشاره کرد و گفت: برای اولین بار در استان سامانه نظام پیشنهادات و شفافیت راه‌اندازی خواهد شد و تا هفته آینده به اتمام می رسد و الکترونیک کردن شهرداری در دستور کار است تا مردم با نصب یک اپلیکشن کارهایشان را به سهولت از طریق موبایل یا در خانه انجام دهند. همچنین سامانه املاک راه اندازی می شود تا املاک شهرداری و اوقاف در این سامانه به تفکیک مشخص شود، و یکی از نیازهای شهرداری رفسنجان، سامانه املاک شهرداری بود که با راه‌اندازی این سامانه ۶۰ درصد املاک در سامانه ثبت و مشخص است و کار ارباب‌رجوع را سرعت خواهد بخشید.

شهردار رفسنجان در خصوص نقدینگی حساب های شهرداری رفسنجان گفت: زمانی که شورای پنجم، شورا را به شورای ششم تحویل داد، موجودی نقدی حساب‌هاب شهرداری رفسنجان ۸۹ میلیاردتومان بوده که ۱۶۰ میلیاردتومان با پیمانکاران، قرارداد پروژه ها بسته شده بود که ۶۳ پروژه تعریف شده است و آن مبلغی که اعلام شده بود، عدد آن درست نیست و سند مالی ۲۱۱ میلیارد غلط بوده است و ۹۹ میلیارد درست است.

طرح پروژه انقلاب و صدچشمه ناقص بود

شهردار رفسنجان دلیل توقف بعضی از پروژه های شهرداری را چنین توضیح داد: پروژه صدچشمه مجوز آب منطقه ای را ندارد و شهرداری حق ورود به حریم رودخانه را نداشت و محاسبات انجام نگرفته بود و فقط طراحی ‌انجام شده بود. پروژه کف سازی و بهسازی خیابان انقلاب و بازار در اولویت برنامه های شهرداری است و قبلا طراحی زیرساخت های برق انجام نگرفته بود و طرح ناقص بود، حتما باید تیرهای برق برداشته شود و تابلوهای بزرگ نصب و به هر مغازه انشعاباتی داده شود.

وی در پاسخ به این‌ سؤال اگر ساخت و ساز چند طبقه صورت نگیرد، و دو طبقه‌سازی را مصوب کنید، آیا شهر گسترش پیدا نخواهد کرد؟ گفت: مرز شهری گسترش پیدا نمی کند و البته طرحی که شهرداری دارد، خدمات‌رسانی را سخت‌تر می کند. به هر محله ای که در شهر می رویم با در نظر گرفتن درخواست های مردم، شهرداری در آن محله کار می کند و شهرداری برای هر محله ای، اعتباراتی را در نظر می گیرد.

۷۰۰ میلیارد تومان بودجه سال آینده خواهد بود

کهنوجی با بیان اینکه بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری رفسنجان بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان است، عنوان کرد: درصدد هستیم که بودجه سال ۱۴۰۱ را بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان تحویل شورا دهیم.

وی در خصوص تکمیل ساخت زورخانه رحمت آباد گفت: تفاهم نامه ای بین شهرداری و بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان انجام شده است که باید تفاهم نامه را دوباره به شهرداری تقدیم کنند تا ساخت مجموعه مجددا شروع شود.

شهردار رفسنجان با بیان این‌که باید به بافت مرکزی شهر توجه شود و بافت تاریخی را حفظ کرد، خاطر نشان کرد: در حقیقت، پروژه پیامبر اعظم در میدان ابراهیم از طرف سازمان اوقاف شهرستان متوقف شده و مشکلاتی وجود دارد و تفاهم نامه ای در تهران امضاء شده است، که شهرداری و سرمایه گذار آمادگی کامل دارند اما از طرف اوقاف موانعی وجود دارد که باید این طرح در سطح ملی پیگیری شود تا مشکلات این پروژه رفع شود، زیرا شهرداری در خصوص این پروژه اختیارات کمی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا