هفتمین نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی و ماشینآلات وابسته عصر امروز در مکان نمایشگاههای بینالمللی جنوبشرق کرمان گشایش یافت.
به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، بهروز فیروزی در مراسم افتتاح نمایشگاه بینالمللی معدن، صنایع معدنی و ماشینآلات وابسته بیان کرد: هفتمین دوره نمایشگاه بینالمللی صنعت و معدن و چهارمین نمایشگاه ماشینآلات معدنی با حضور ۹۸ شرکت در وسعتی با متراژ ۴ هزار متر مربع در مکان نمایشگاههای بینالمللی جنوب شرق در کرمان برپا شده است.
وی با بیان اینکه ۷۰ شرکت از خارج استان در این نمایشگاه حضور دارند، اظهار کرد: شرکتهایی به مانند شرکت فولاد مبارکه برای اولین بار در این نمایشگاه آخرین دستاوردها و محصولاتشان را در معرض نمایش گذاشتهاند.
فیروزی عنوان کرد: شرکت مس یکی از حامیان این نمایشگاه است و آخرین دستاوردهای صنعتی و معدنی این شرکت را به نمایش گذاشته است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی جنوب شرق با اشاره به اینکه در طرحهای توسعهای، مساحت نمایشگاه را به ۱۰ هزار مترمربع افزایش خواهیم داد، خاطرنشان کرد: امید است که در حوزه کسب و کار و مهار تورم نقش مثبتی داشته باشیم.
طبق قانون باید ۱۵ درصد حقوق معادن به استان برگردد
مدیر کل اداره صنعت، معدن و تجارت استان کرمان هم در این آئین گفت: در این استان بیش از ۸ میلیارد تن ذخایر و پتانسیلهای معدنی کشف شده وجود دارد که ۸۳.۵ درصد از آن،ها به معادن فولادی اختصاص دارد لذا در آینده نزدیک کرمان به قطب تولید فولاد کشور تبدیل می شود.
حسینی نژاد افزود: در این بخش در برنامه ششم توسعه، بیش از ۱۰.۵ درصد ارزش افزوده و رشد حاصل شده است. طبق قانون باید ۱۵ درصد حقوق معادن به استان برگردد و در زمینههای رفاهی و اقتصادی هزینه شود در حالی که این برگشت اتفاق نمیافتد.
وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس باید کمک کنند تا این سهم قانونی معادن به استان برگردد و برای توسعه هزینه شود.
حسینی نژاد خاطرنشان کرد: نمایش پتانسیلهای معدنی در این نمایشگاه فرصت و گامی برای توسعه است اما مهمتر اینکه در برنامه هفتم توسعه با کمک دانش بنیانها حوزه بهرهوری را بیشتر کنیم.
وی گفت: بنا داریم در برنامه هفتم از ظرفیت و پتانسیلهای ایجاد شده در صنایع معدنی در راستای قطعهسازی در واحدهای کوچک برای واحدها و شرکتهای بزرگ استفاده شود.
حسینی نژاد افزود: در راستای حمایت از واحدهای صنعتی کوچک راهبرد جامع و مصوبه تامین نیرو نیاز است و این راهبرد باید ارتباط بین صنایع کوچک و بزرگ را در حوزه قطعه سازی فراهم سازد.