اجتماعیاخبارایران و جهانسیاسیگزارش

وظیفه شرعی است که با استکبار مبارزه کنیم

مراسم گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان در میدان ابراهیم شهر رفسنجان با حضور جمعی از مردم و مسئولین برگزار شد.

به گزارش شایوردنیوز، فرماندار رفسنجان در این مراسم با بیان اینکه روحیه استکبارستیزی در نهاد مردم شکل گرفته است، بیان کرد: زمانی که می‌خواهیم با تفکری مبارزه یا از تفکری حمایت کنیم، حتما با شناخت کافی ورود می‌کنیم، ما با مردم آمریکا کاری نداریم بلکه با خوی استکباری دولتمردان آمریکا در مبارزه هستیم.

مجید فصیحی هرندی با طرح این سؤال که آمریکا در کجای دنیا ورود کرده و ملت آن سرزمین به خوشبختی رسیده است؟ خاطر نشان کرد: حاکمیت های مورد حمایت آمریکا کدام یک در مسیر رعایت حقوق بشر حرکت می کنند؟
این‌ها به دنبال منافع خود هستند، در درجه اول استکبار همیشه با ظلم، ستم و حق کشی همراه است و نوعی سلطه‌جویی است.

وی با اشاره به این‌که آمریکا از هیچ تحریمی علیه ایران دریغ نکرده است، عنوان کرد: در این سال‌ها آمریکا تحریم های اقتصادی، سیاسی و حتی ورزشی بر علیه کشور ما اعمال کرده است؛ اما کشور در شرایط تحریم به بالاترین درجه های علمی دست پیدا کرد.

عالیترین مقام اجرایی شهرستان رفسنجان با اشاره به این‌که دشمنان هشت سال جنگ را بر ما تحمیل کردند اما دفاع مقدس سرمایه ماست، افزود: زندگی زیر سلطه از نظر عقلی قابل پذیرش نیست و آزادی حق انسان‌هاست و استقلال برای هر فردی ارزشمند است و از نظر شرعی همه ما وظیفه داریم که با استکبار مبارزه کنیم.

وی ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را یکی از اقدامات شوم نشات گرفته از خوی استکبار دانست و گفت: استکبار این فرد تاثیرگذار در منطقه را از ما گرفت چرا که از تفکر شهید سلیمانی ترس داشت.

فصیحی هرندی بیان کرد: باید مراقب شعارهای اختلاف انگیز باشیم و انسجام ملی را حفظ کنیم.

به گزارش شایوردنیوز، امروز صبح همچنین زنگ استکبارستیزی در آستانه ١٣ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز با حضور مسئولان در مدرسه دخترانه شهید باقری رفسنجان نواخته شد، و در این مراسم از خانواده شهید باقری تجلیل به عمل آمد.

دکمه بازگشت به بالا