اجتماعیاخباراقتصادیایران و جهانگفتگو

با صنعت مرغ جناح‌بازی نکنید/نمی‌گذاریم سهمیه مرغ رفسنجان را به جای دیگری ببرند

نماینده رفسنجان و انار گفت: صنعت مرغداری، مدیران و دستگاه‌ها را سیاسی نکنید و در دام جناح‌بندی‌های خودتان نیندازید. با صنعت مرغ جناح‌بازی و سیاسی‌کاری می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری شایوردنیوز، حسین جلالی با بیان این‌که وضعیت تولید مرغ در استان مطلوب نیست و ممکن است تا دو، سه ماه آینده با بحران مواجه شویم، اظهار کرد: مدیران به‌جای کمک به تولید دارند تیشه به ریشه تولید می‌زنند. در صورتی که استان با بحران و کمبود مرغ مواجه شود اعلام می‌کنیم که نمی‌گذاریم سهمیه مرغ مردم رفسنجان را به جاهای دیگر ببرند و کم کاری‌ها از طریق حق مردم رفسنجان جبران گردد.

وی افزود: رفسنجان اتحادیه فعال و خودکفایی دارد و مازاد تولید خود را به سایر نقاط استان توزیع می کند. مسئولان جهاد کشاورزی و ارشد استان نسبت به تأمین نهاده و کمک به مرغداری‌ها برای تولید مطلوب و کافی نگذارند در ماه مبارک رمضان و عیدنوروز استان با بحران مواجه شود.

جلالی خاطرنشان کرد: متأسفانه مسؤولان و مدیران هنوز برنامه‌ای اعلام نکردند، باید از پشت میزشان بلند شوند و مشکلات نهاده‌ها را حل کنند و با مرغداران جلسه بگذارند و مشکلات آن را احصا کرده و تصمیماتی که اتخاذ می‌کنند با مشورت با مرغداران باشد.

نماینده رفسنجان و انار در مجلس با اشاره به این‌که با آمارسازی و عدد و رقم، نمی‌توان مرغ را وارد سبد خانوار کرد، گفت: صنعت مرغداری و دیگر صنایع که با سفره مردم سروکار دارند را باید به دور از سیاسی کاری تقویت کرد و مانع سنگ‌اندازی جلوی تولیدکنندگان شد.

دکمه بازگشت به بالا